Buitengewoon
OVER ONS

Wij zijn Buitengewoon

Buitengewoon betekent letterlijk meer dan het normale en dat is precies wat wij doen. Met ons eigen team en de beste partners streven wij naar perfectie. Of het nu een nieuw haventerrein of oprijlaan naar uw woning is, een groen dakterras of een schoongeveegd parkeerterrein; we delen een liefde voor mooie dingen maken. En die passie zetten wij graag voor u in, zodat ook voor u elke dag buitengewoon is.

WAT WIJ DOEN

Wij zijn geen nadenkers, maar voor-denkers. Zo denken wij vóór u mee vóórdat wij aan de slag gaan. En met die denkwijze worden wij elke dag een stukje wijzer en komen we dichterbij de perfectie. Door ons open te stellen voor ideeën, deze te onderzoeken, testen en proberen bereiken we meer dan het normale. 

Wij willen het beste resultaat en nemen daarom geen genoegen met het eerste antwoord of oplossing, maar bekijken elk detail vóór uitvoering.

Maar denk nu niet dat wij alleen maar bezig zijn met voordenken… De Rotterdamse mentaliteit niet lullen maar poetsen zit ons in het bloed. Uiteindelijk willen wij samen met u genieten van een prachtig terrein, wat wij jaren later nog steeds ons wijffie of vent met trots willen laten zien! En die instelling nemen wij door heel Nederland en steeds vaker daarbuiten mee naar onze klanten, partners en leveranciers.

Lees hier wat anderen over ons zeggen of bekijk onze projecten om te zien waar wij het over hebben.

LAAT WAT VAN JE HOREN

Bel ons, e-mail, chat of kom langs! We staan graag voor u klaar of komen bij u langs om te kijken hoe wij het beste resultaat voor uw project bereiken!

KOM BIJ ONS TEAM

Doordat wij strebers zijn die groeien en innoveren in een markt die continue veranderd zijn wij op zoek naar sterspelers, vakidioten, buitenbeentjes en tegen-de-bestaande-orde-trappers. Ons team bestaat uit spelers met een sterke eigen mening, hoog verantwoordelijkheidsgevoel en toch gaan wij flexibel met onze taken en functies om. En dat geeft ons een buitengewoon gevoel!

Kijk hier voor onze vacatures, of bel ons op waarom wij jouw functie nog niet als vacature hebben openstaan!

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis advies aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!