Waalstraat 4, 3087 BP Rotterdam
085 - 301 23 23 info@buitengewoonbv.nl

Asfalt oprit aanleggen

Heeft u als particulier een asfalt oprit maar is deze verouderd, gescheurd of verzakt? Bent u het onkruid tussen de bestrating zat? Of het gehobbel in de auto als u over de stenen rijdt? Het asfalteren van uw oprit kan de oplossing zijn voor u! Doordat wij ons asfalt materieel afstemmen op de grootte van uw oprit (of juist kleinte..) en meerdere asfalteringwerkzaamheden combineren, kunnen wij zeer concurrerend uw particuliere oprit asfalteren! Zelfs als u uw tuin wilt asfalteren komen wij graag bij u langs. Naast het gebruikelijke asfalt kunt u ook kiezen voor erfverharding door gebroken asfalt voor uw oprit. Ook kunnen wij uw asfalt oprit voorzien van een slijtlaag voor een meer natuurlijke uitstraling, kijk hier naar alle mogelijkheden!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

asfalt leggen oprit

Wat kost asfalteren per m2?

Wij asfalteren voor zowel particulieren als bedrijven, van kleine opritten tot grote parkeerterreinen. De prijs voor asfalteren is afhankelijk van vele factoren zoals de locatie en bereikbaarheid, ondergrond, grootte en het verkeer over uw oprit. Kijk op onze slijtlagen pagina naar de mogelijkheden van een steenslag op uw oprit voor een natuurlijk karakter, of neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Door het treffen van de juiste voorbereidingen kunnen de kosten voor het asfalteren beperkt worden. Enkele zaken waar u aan moet denken zijn:

  • Is er grondwerk benodigd voordat het asfalt aangebracht kan worden?
  • Waar loopt het regenwater heen van het asfalt?
  • Heeft u al asfalt liggen wat verwijderd moet worden of is er freeswerk nodig voor een goede aansluiting op bestaand asfalt?
  • Wilt u geen zwart asfalt gieten maar een natuurlijk uiterlijk? Kijk hier eens naar de mogelijkheden van een asfalt slijtlaag!

Onze vakmannen zijn dagelijks bezig met dit soort voorbereiden en ontzorgen u hier graag bij!

Oprit laten asfalteren door Buitengewoon

Meer weten over onze asfaltwerken? Ga naar Asfalteren

Wij helpen u graag verder met uw terrein vraagstukken.

NEEM CONTACT OP
Direct bellen Vrijblijvend advies