Waalstraat 4, 3087 BP Rotterdam
085 - 301 23 23 info@buitengewoonbv.nl
Andere ConcreteCanvas opties:

Onkruidbestrijding met Concrete Canvas

ConcreteCanvas©, betondoek in het Nederlands, is een sensationele uitvinding die het mogelijk maak om gemakkelijk, secuur en snel beton te plaatsen op vrijwel alle oppervlakten. Het is vloeistofdicht, vuurbestendig, houdt ongedierte tegen, voorkomt uitspoeling, is bestand tegen chemicaliën en is zo duurzaam dat we er 50 jaar garantie op durven te geven.

Een ander enorm voordeel van Concrete Canvas is dat het de meest efficiënte manier van onkruidbestrijding is. Wij zien veel dat onkruid hard groeit op plekken waar bijvoorbeeld warme leidingen lopen. Deze planten zorgen vervolgens, samen met dauw, voor corrosie in het leidingwerk. Wanneer u ons Concrete Canvas laat plaatsen bent u voorgoed van dit probleem af. Onkruid komt simpelweg niet door betondoek heen!

Neem contact op

Concrete Canvas: de meest efficiënte manier van onkruidbestrijding

"Onkruid, wortelgroei en ongedierte is verleden tijd na het plaatsen van Concrete Canvas!"

De voordelen

icoon-vinkje-groen.png Nooit meer maaien, altijd uw locatie vrij van onkruid

icoon-vinkje-blauw Beschermt tegen onkruid, wortelgroei en ongedierte

icoon-vinkje-groen.png Uw leidingen altijd inspecteren, lekkages direct zichtbaar

icoon-vinkje-blauw Voorkomt corrosie als gevolg van onkruidgroei en dauw

icoon-vinkje-groen.png Geef ons één centimeter ruimte en wij kunnen het betondoek al plaatsen

icoon-vinkje-blauw Sterk genoeg om overheen te lopen

Buitengewone onkruidbestrijding

Buitengewoon B.V. werkte al in een vroeg stadium samen met ConcreteCanvas© uit Wales, waardoor wij expert zijn geworden in het plaatsen van betondoek. Onze speciaal opgeleide vakmensen hebben al verschillende projecten in binnen- en buitenland gerealiseerd met dit revolutionaire materiaal - en we zijn nog niet klaar! We helpen u dus graag van uw onkruid af of nog beter: we voorkomen het.

Door het flexibele materiaal kunnen wij al beton plaatsen in ruimten van slecht één centimeter. Ondanks dat het zo soepel aan te leggen is, is het na afloop absoluut sterk genoeg om overheen te lopen. Onze gecertificeerde vakmensen kunnen op vrijwel elk terrein uit de voeten en kunnen nog veel meer met betondoek!

Benieuwd wat Concrete Canvas voor u kan betekenen? Bekijk dan de andere mogelijkheden met Concrete Canvas, of vraag geheel vrijblijvend advies aan!

MEER CONCRETE CANVAS MOGELIJKHEDEN   VRIJBLIJVEND ADVIES

De andere Concrete Canvas mogelijkheden:

Wij helpen u graag verder met uw terrein vraagstukken.

NEEM CONTACT OP
Direct bellen Vrijblijvend advies