Waalstraat 4, 3087 BP Rotterdam
085 - 301 23 23 info@buitengewoonbv.nl

Slijtlaag op asfalt

Last van scheurtjes, gaten, of andere oneffenheden in uw asfalt? Of wilt u dit juist voorkomen? Dan kan een slijtlaag op uw asfalt uitkomst bieden! Bij deze vorm van oppervlaktebehandeling wordt er een dunne laag op uw asfalt aangebracht. Buitengewoon BV kan in een mum van tijd een slijtlaag over uw asfalt plaatsen, wat niet alleen de levensduur van uw asfalt verlengd, maar het tevens een stuk veiliger maakt. Daarbij kan het ook nog eens een fijne kleur geven aan uw terrein!

Slijtlagen worden veel toegepast op grote asfaltwegen, maar ook voor particulieren is dit een zeer effectief en goedkoop middel dat te gebruiken is voor uw oprit. Dankzij onze werkwijze zijn er niet per se grote machines nodig, waardoor uw asfalt oprit zeer efficiënt en voordelig voorzien kan worden van een slijtlaag. Zo krijgt u snel een duurzaam en mooi resultaat, dat tevens relatief stroef en daarmee een stuk veiliger is! Op het filmpje hiernaast kunt u zien hoe snel en eenvoudig wij uw oprit kunnen upgraden met een Buitengewone slijtlaag.

Nieuwe asfalt oprit

Ook bij aanleg van een nieuwe asfaltverharding is het mogelijk deze direct van een slijtlaag te voorzien! Door de aanleg van uw asfalt oprit hiermee te combineren kan de asfaltconstructie worden geoptimaliseerd. Zo worden de kosten van de aanleg van de slijtlaag enorm gedrukt. Kijk op onze pagina Asfalt opritten voor meer informatie, of neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

SLIJTLAAG KLEUREN

1.
MORAINE

Gemengd licht uiterlijk van Nederlandse steenslag.

Verbetert de zichtbaarheid van uw oprit in het donker.

Standaard steenslag inbegrepen in prijs.

2.
ANTRACIET

Donker basalt gesteente voor een strak uiterlijk.

Sterker dan moraine en zeer slijtvast.

+ € 1,00 per m²

3.
RODE STEENSLAG

Schots graniet gesteente voor een bijzonder uiterlijk

Zeer slijtvast en verliest zijn kleur niet.

+ € 2,50 per m².

4.
GELE STEENSLAG

Gele kwartsiet voor een natuurlijk uiterlijk.

Blijft gehele levensduur geel.

+ 1,50 per m².

Meer weten over onze asfaltwerken? Ga naar Asfalteren

Wij helpen u graag verder met uw terrein vraagstukken.

NEEM CONTACT OP
Direct bellen Vrijblijvend advies