Waalstraat 4, 3087 BP Rotterdam
085 - 301 23 23 info@buitengewoonbv.nl

Buitengewone GWW & Infra

Ook in de GWW & Infra (Grond-, Weg- en Waterbouw en Infrastructuur) steken we bij Buitengewoon B.V. graag de handen uit de mouwen. Met alle projecten die we tot nu toe hebben mogen doen kunnen we met recht zeggen dat we ervaring hebben met vrijwel alle werkzaamheden die in die sectoren plaatsvinden. Klop bij ons aan voor bijvoorbeeld terreinonderhoud, opfrisbeurten en alle soorten grondstabilisatie!

Neem contact op

Terreinonderhoud

Misschien denkt u bij GWW & Infra niet direct aan terreinonderhoud, maar met Buitengewoon pakt u echt alle klussen omtrent uw terrein op; van grondstabilistatie en bodemsanering tot wegbelijning en asfaltreparatie. Omdat uw bedrijfsterrein het visitekaartje van uw organisatie is, is het van vitaal belang dat dit er strak en onderhouden uitziet. Buitengewoon is uw meest betrokken partner als het gaat om terreinonderhoud en pakt al uw terreinklussen op! Van schoonmaken en bijhouden van de begroeiing tot grootschalige asfaltreparaties of wegbelijning. Schakel ons dus in voor uw periodieke onderhoud, maar ook voor bijvoorbeeld de aanleg van een geheel nieuw bedrijfsterrein! Buitengewoon werkt merkt eigen materieel, dus snel, voordelig en betrouwbaar. 

Voorbeeld: Asfalteren bedrijfsterrein Zaandam

Lees meer over Buitengewoon terreinonderhoud

GWW & Infra - Buitengewoon terreinonderhoud

Prefab betonelementen

De montage van prefab betonelementen is specialistisch werk dat Buitengewoon B.V. maar wat graag oppakt voor u! Door de loop der jaren hebben wij ruime ervaring opgedaan met het plaatsen, monteren, repareren onderhouden en vervangen van betonelementen - ook onder de meest uitzonderlijke omstandigheden. Schakel daarom onze Buitengewone diensten in voor het plaatsen van bijvoorbeeld geluidsschermen, barriers, keerwanden, betonplaten of het aanleggen van Concrete Canvas

Een greep uit de mooie projecten die we hebben mogen realiseren met prefab betonelementen:

  • BAAK te Blankenburgverbinding
  • Levvel te Afsluitdijk
  • IXAS te A9 Amsterdam
  • Parkstad Limburg te Sittard Geleen
  • Kroon & De Koning te Scheveningen

Lees hier meer over het Buitengewoon plaatsen van prefab betonelementen

GWW & Infra - Buitengewoon geplaatste prefab betonelementen

Wij helpen u graag verder met uw terrein vraagstukken.

NEEM CONTACT OP
Direct bellen Vrijblijvend advies