Buitengewoon
OVER ONS

Over ons? Nee, over wie U bent!

U haalt het uiterste uit uw dag, wilt altijd het beste voor uw bedrijf en uw personeel, u wilt verder komen, verder dan de rest. U bent toekomstgericht, enthousiast en heeft een allesoverheersende passie voor wat u elke dag doet. Geen 9-5 mentaliteit, eerder een 24/7, want kansen doen zich altijd en overal voor. En dát allemaal brengt ons hier samen!

DAAROM BUITENGEWOON

U ergert zich aan de plassen water na een regenbui, het onkruid voor de ingang en de vervaagde belijning op de parkeerplaats. Maar u heeft wel andere dingen aan uw hoofd als elke dag hier weer een stratenmaker, elektricien, schoonmaker of wie dan ook voor op te zoeken en aan te sturen! Dáárom Buitengewoon!

Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Wij bundelen de kennis en ervaring van onze mensen op gebieden als asfalt, infra, tuinaanleg, reiniging, elektra en beveiliging met een frisse blik naar uw onderneming zodat wij één complete dienst aan werkzaamheden kunnen bieden.

Vertrouwen is het allerbelangrijkste voor een lange relatie, en daar bent u naar op zoek. Geen zorgen meer over het buitenterrein, maar vroegtijdig een eerlijk advies waar u verder mee kunt.

Uw terrein moet geld opleveren, géén geld kosten. Als wij uw zorgen uit handen kunnen nemen, met kleine aanpassingen een groot resultaat behalen, komt u op termijn verder. En daarmee wij dus ook!

Kijk hier om persoonlijk kennis te maken met ons!

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

We kunnen u zelf vertellen waarom u ons vandaag nog moet opbellen, maar anderen kunnen dat veel beter! Zien is geloven, zeker als u vooral wilt weten dat uw terrein in de juiste handen is. Klik op een van onderstaande projecten om te lezen wat onze klanten over ons zeggen!

Aanleg asfalt terrein belijning
Bouw- en installatiehandel Van Walraven

Uitbreiding hoofdkantoor Mijdrecht

entree-begraafplaats
Gemeente Woudrichem

Asfaltonderhoud Woudrichem e.o.

Dakterras Deventer uitzicht
CRV Coöperatie

Totaalonderhoud diverse locaties

BUITENGEWOON CERTIFICATEN

 

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis advies aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!