Waalstraat 4, 3087 BP Rotterdam
085 - 301 23 23 info@buitengewoonbv.nl

Asfalt repareren door Buitengewoon?

Hoe goed asfalt ook gelegd wordt - door veelvuldig gebruik of gewoon vanwege de weersomstandigheden die het moet doorstaan gedurende de levensloop, is tijdige asfalt reparatie onvermijdelijk. Gebroken asfalt, gescheurd asfalt, gaten in de weg - allemaal zaken die tijdig hersteld meoten worden Dit doen wij met Buitengewoon dan ook zeer geregeld! Wij asfalteren voor particulieren, bedrijven en andere aannemers. Wij hebben de juiste machines om het asfalt van uw asfalt oprit, parkeerplaats, loods of bedrijfsterrein te repareren. De kosten van asfalt reparaties zijn afhankelijk van veel factoren zoals de ondergrond, het soort schade en de omvang. Hieronder vindt u enkele veel voorkomende asfaltproblemen waar wij u mee kunnen helpen.

Neem contact met ons op voor een gratis advies en een scherpe offerte voor asfalteren. Wij repareren graag uw asfalt voor u!

Asfalt Reparatie | Buitengewoon B.V.

VEEL VOORKOMENDE PROBLEMEN

Hieronder vindt u een overzicht van veel voorkomende problemen die kunnen voorkomen met uw asfalt. Mocht uw specifieke probleem hier niet tussenstaan betekent dit uiteraard niet dat wij hier geen oplossing voor hebben! Buitengewoon B.V. zal u altijd van dienst proberen te zijn met uw specifieke asfalt reparaties. Hiervoor kunt u altijd even contact opnemen met ons, dan zullen wij u van eerlijk en gedegen advies voorzien!

Neem contact op

Wij doen nog veel meer!

Bij Buitengewoon B.V. doen wij niet alleen nog veel meer op gebied van asfalt en asfalteren, zoals opritten asfalteren, belijning, asfalt onderhoud en slijtlagen en vloeistofdicht asfalt aanleggen - we zijn ook op andere manieren actief in bijvoorbeeld de bouw en de haven. Zo voeren we onder andere bodemsaneringen uit, knappen we alle soorten bedrijfsterreinen op en onderhouden deze, doen we civiele werkzaamheden en kunnen we zorgen voor grondstabilisatie.

Meer weten over onze asfaltwerken? Ga naar Asfalteren

Wij helpen u graag verder met uw terrein vraagstukken.

NEEM CONTACT OP
Direct bellen Vrijblijvend advies