Waalstraat 4, 3087 BP Rotterdam
085 - 301 23 23 info@buitengewoonbv.nl

Scheuren in het asfalt repareren door Buitengewoon

Laat je scheuren in het asfalt op je bedrijfsterrein of particuliere oprit op tijd repareren door Buitengewoon B.V. en voorkom grootschalige reparaties. Asfaltreparatie of asfalt herstellen door scheuren te vullen zijn enkele van onze diverse specialiteiten, net als asfalteren, belijning en het aanbrengen van slijtlagen. Wij maken gebruik van moderne voegvulmachines én van onze jarenlange ervaring in reparatie asfalt en asfalteren. Hierbij zorgen we ervoor dat het asfalt op uw terrein zo mooi en goed mogelijk wordt gerepareerd. Laat u uw asfalt met onze buitengewone technieken repareren, dan haalt u de maximale levensduur uit uw asfalt.

Waarom is het verstandig om scheuren op te vullen?

Het is belangrijk om scheuren in het asfalt tijdig te repareren. Door scheuren op te vullen worden grotere schades als gevolg van vuil en water in de scheur voorkomen. Zo behoudt u een veilig terrein en bespaart u op grotere investeringen. Het opvullen is dus de meest kostenefficiënte manier om het asfalt op uw terrein in de best mogelijke conditie te houden.

asfvalt scheuren herstellen

Schoonmaken

Groen vinkje  De asfalt scheur wordt volledig schoongebrand voor een goede hechting van de voegvulmassa. Met de "hete-hond-methode" wordt de asfalt scheur schoongeblazen en voorverwarmd. Dit zorgt voor een goede hechting van de voegvulmassa. 

Voegvullen

Groen vinkje  De asfalt scheuren worden met een bitumineuze voegvulmassa gevuld. Afhankelijk van de grootte van de scheuren, het soort asfalt en het verkeer kiezen wij een geschikt type bitumen met de beste eigenschappen.

Afstrooien

Groen vinkje  Afstrooien zorgt voor een sterkere voegvulling. Binnen enkele minuten na het afstrooien is de voegvulmassa volledig afgekoeld en is de asfalt scheur overrijdbaar. 

Alle voordelen

Groen vinkje  Duurzame oplossing om de levensduur van uw asfaltverharding te verlengen.

 Voorkomt verdere schade door regenwater of onkruid.

oppervlakte_icoon_groen  Asfaltscheuren tot ca 35mm zijn volledig te herstellen.

klok_icoon_blauw  In 15-30 minuten is de asfaltscheur volledig gerepareerd.

Wij helpen u graag verder met uw terrein vraagstukken.

NEEM CONTACT OP
Direct bellen Vrijblijvend advies