Waalstraat 4, 3087 BP Rotterdam
085 - 301 23 23 info@buitengewoonbv.nl

Ervaring en expertise

icon-vinkje-groen  Buitengewoon BRL7000:7001 gecertificeerd
icon-vinkje-groen  Gecertificeerde werkvoorbereiders, RDLP-ers en KVP-ers
icon-vinkje-groen  Ruime ervaring met de CROW400
icon-vinkje-groen  Uw volledige bodemsanering bij één partij in handen

BRL 7001 Gecertificeerde aannemer

Onze expertise met bodemsaneringen is vastgelegd in het BRL 7001 certificaat. Dit betekent dat wij vakkundig zijn om (water)bodemsaneringen uit te voeren. Afhankelijk van de situatie kan de verontreiniging worden ontgraven, geïsoleerd of op speciale locaties worden ingezet voor hergebruik. Ons Buitengewoon team kijkt graag samen met u en de milieukundige experts naar alle mogelijkheden op gebied van bodemsanering!

Wij hebben ervaring met het opruimen van spills (lekkages) van 1000 kg grondwerk, tot het isoleren van zware verontreinigingen van wel 10.000 ton! Door vakmanschap te combineren met innovatieve werkmethodes zijn er soms oplossingen voorhanden die eerst onmogelijk worden geacht.

Neem contact op

Bodemsanering bij Buitengewoon B.V.

Vloeistofdichte voorzieningen

Vloeistofdichte voorzieningen zijn nodig bij aanleg van een depot of het isoleren van een verontreiniging. Zo wordt de grond niet vermengd. Deze voorzieingen worden onder andere aangelegd met EPDM-folieconstructies of het innovatie betondoek ConcreteCanvas®. Voordeel van het betondoek is dat dit direct een afdichtende én sterke constructie is waar overheen gereden kan worden!

Naast het isoleren van verontreinigingen doen wij steeds meer ervaring op bij het aanleggen en herstellen van vloeistofdichte voorzieningen. Zo ook met vloeistofdichte voegafdichtingen van onder andere kit en bitumen. Om de kwaliteit van ons proces te waarborgen doorlopen wij momenteel de certificatieprocedure voor de BRL SIKB 7700.

Bodemsanering met zwaar materieel

Meer weten over onze asfaltwerken? Ga naar Asfalteren

Wij helpen u graag verder met uw terrein vraagstukken.

NEEM CONTACT OP
Direct bellen Vrijblijvend advies