Buitengewoon

Erfverharding gebroken asfalt

Wij van Buitengewoon B.V. bieden diverse oplossingen voor schrale oppervlaktes zodat uw terrein weer veilig en gebruiksvriendelijk is. Zowel voor u als voor uw gasten. Gebroken asfalt wordt ook wel asfaltgranulaat genoemd. Gebroken asfalt aanbrengen is een voordelige en duurzame optie. De vierkante meter prijs is ten opzichte van andere soorten wegverharding relatief laag. De uiteindelijke kosten zijn uiteraard afhankelijk van onder andere de ondergrond van uw terrein. Ook de voorbereidingen die moeten worden uitgevoerd hebben invloed op de kosten. Daarnaast geldt; hoe groter de te asfalteren oppervlakte des te lager de prijs per vierkante meter. Buitengewoon B.V. is gespecialiseerd in alles omtrent asfalt, hierbij kunt u denken aan o.a. asfalteren, asfaltreparaties, asfaltonderhoud, grondwerkzaamheden, bestrating en belijnen. Ook voor asfaltreparaties, afhankelijk van de ernst en grootte zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Hierbij kunt u denken aan het slemmen of sealen van de deklaag of het overlagen met een slijtlaag. Het aanbrengen van een slijtlaag zorgt voor een duurzame oplossing. Het tijdig behandelen van uw asfaltverharding verlengt de levensduur en voorkomt ernstige vervolgschades.

 

Positieve eigenschappen gebroken asfalt

 

Erfverharding gebroken asfalt | Gebroken asfalt wordt gewonnen door oud bitumineus (verharde) wegen op te breken. Het is een mengsel van cement, water en zand. Gebroken asfalt heeft veel positieve eigenschappen. Het is milieuvriendelijk, vrijwel direct gebruiksklaar en naadloos aan te brengen. Daarnaast is het ten opzichte van bijvoorbeeld steen en grind geluiddempend en indien gewenst vloeistofdicht. Ook is asfalt recyclebaar, gemakkelijk in onderhoud en repressief. Gebroken asfalt is met name geschikt voor het verharden van opritten. Ook fietspaden, parkeerplaatsen en erfterreinen kunnen met gebroken asfalt worden verhard. Het opvullen van gaten en kuilen in uw reeds bestaande asfalt is doormiddel van gebroken asfalt mogelijk. Gebroken asfalt is in staat om grote hoeveelheden water op te nemen. Bent u van plan een oprit van uw tuin of erf, asfalt op uw bedrijventerrein of een nieuwe weg aan te leggen? Dan is gebroken asfalt de ideale oplossing.

 

Wij asfalteren landelijk bij particulieren, bedrijven en aannemers. Meer weten over de kosten voor asfalt per m2? Kijk hier bij Asfalt reparaties naar de kosten per maatregel.

 

Meer weten over asfalteren samen met Buitengewoon? Download dan hier onze whitepaper!

Asfalteren op een buitengewone manier

Onze Buitengewone diensten

Onze Buitengewoon werkwijze

Adviseren

1

Vrijblijvend advies!

Door onze kennis en ervaring te delen wordt samen met u het beste ontwerp bereikt voor uw asfalt verharding.

Controleren

2

Gratis kwaliteitscontrole voordat wij komen asfalteren.

Zo is iedereen verzekerd van de beste kwaliteit en worden er geen concessies gedaan.

Standaard inspectie van verdichting ondergrond, afwatering en afwerking.

Realiseren

3

Asfalteren in eigen beheer met onze buitengewoon asfaltset!

Moderne apparatuur met een buitengewoon resultaat.

Naast het asfalteren kunnen wij alle omliggende werkzaamheden voor u verzorgen.

Garanderen

4

Standaard 5 jaar garantie op asfaltwerk!

Kwaliteitsrapportage inclusief boorkernonderzoek en verdichting.

Gratis onderhoudsadvies voor een veilige en lange levensduur van uw asfalt verharding.

Offerte aanvragen voor erfverharding gebroken asfalt

 

Voorafgaand uw keuze is het belangrijk te weten wat de mogelijkheden zijn en welke voor- en nadelen deze biedt. Kiest u voor een elementverharding, half verharding, grind of bijvoorbeeld betonverharding? Wij adviseren u graag. Wilt u gebroken asfalt aanleggen? Wij leveren meerdere soorten dichtheid van gebroken asfalt. Het aanleggen van asfalt is maatwerk. Indien u op zoek bent naar een specifieke combinatie kunt u zich vrijblijvend laten adviseren.

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis advies aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!