Buitengewoon

Bodemsaneringen

Buitengewoon BRL7000:7001 gecertificeerd
Gecertificeerde werkvoorbereiders, RDLP-ers en KVP-ers
Ruime ervaring met de CROW400
Uw volledige bodemsanering bij één partij in handen

OPDRACHT UITBESTEDEN

Wij van Buitengewoon leveren u graag advies over het laten uitbesteden van uw opdrachten

Bedrijfsnaam*

Naam*

Telefoonnummer*

Onze klanten

TEAM Terminal logo
Bedrijfslogo Rubis Terminal referentie bodemsanering project
Buitengewoon referentie petrochemie Eastmann Chemicals.
Klantreferentie bodemsanering AVR Rotterdam

BRL 7001 gecertificeerde aannemer

Onze expertise met bodemsaneringen is vastgelegd in het BRL 7001 certificaat. Dit betekent dat wij vakkundig zijn om (water)bodemsaneringen uit te voeren. Afhankelijk van de situatie kan de verontreiniging worden ontgraven, geïsoleerd of op speciale locaties worden ingezet voor hergebruik. Ons buitengewoon team kijkt graag samen met u en de milieukundige experts naar de mogelijkheden!

 

Wij hebben ervaring met het opruimen van spills (lekkages) van 1000 kg grondwerk, tot het isoleren van zware verontreinigingen van wel 50.000 ton! Door vakmanschap te combineren met innovatieve werkmethodes zijn er soms oplossingen voorhanden die eerst onmogelijk worden geacht!

Direct contact opnemen

Vakmanschap en passie

Snelheid en flexibiliteit kan van uiterst belang zijn bij calamiteiten en spills. Om hierop te kunnen anticiperen hebben wij diverse eigen uitrustingen waaronder deco-units, bodemvochtmeters, PID-meters en zelfs benzeenspecifieke meters. Ons buitengewoon team bestaat uit gecertificeerde werkvoorbereiders, opgeleide R-DLP (Register Deskundig Leidinggevende Projecten), KVP (Kwaliteits Verantwoordelijk Persoon) en gekeurde vakmannen in eigen dienst.

 

Zo hebben wij bodemsaneringen uitgevoerd met onder andere benzeen verontreinigingen, minerale oliën, BTEX en PAK’s evenals zware metalen en PCB’s. Met onze jarenlange ervaringen hebben wij het vakmanschap in huis om ook uw verontreiniging te verhelpen!

Vloeistofdichte voorzieningen

Vloeistofdichte voorzieningen zijn nodig bij aanleg van een depot of het isoleren van een verontreiniging. Zo wordt de grond niet vermengd. Deze voorzieingen worden onder andere aangelegd met EPDM-folieconstructies of het innovatie betondoek ConcreteCanvas®. Voordeel van het betondoek is dat dit direct een afdichtende én sterke constructie is waar overheen gereden kan worden!

 

Naast het isoleren van verontreinigingen doen wij steeds meer ervaring op bij het aanleggen en herstellen van vloeistofdichte voorzieningen. Zo ook met vloeistofdichte voegafdichtingen van onder andere kit en bitumen. Om de kwaliteit van ons proces te waarborgen doorlopen wij momenteel de certificatieprocedure voor de BRL SIKB 7700.

 

Meer over ConcreteCanvas®

Petrochemische sector

Als Rotterdamse aannemer is Buitengewoon de juiste partner voor bodemsaneringen in de petrochemische sector! Onze werkwijze is verankerd in het VCA Petrochemie en ISO9001 certificaat, maar bovenal zijn onze vakmannen bekend met én in de sector. In een sector die dag en nacht werkt, mag u ook een aannemer verwachten die dag en nacht werkt. Wij zijn gevestigd in de Waalhaven Rotterdam en kunnen vanuit hier snel en flexibel schakelen bij onverwachte verontreiniging zoals spills.

 

Zo hebben wij op een terminal ruim 8.000 m² betondoek aangebracht als afdichting van een zeer sterke verontreiniging! Dankzij deze innovatie methode is de verontreiniging beheerst en kan de opslagtank veilig in gebruik genomen worden.

 

Buitengewoon in de petrochemie

Buitengewone voorbeelden

van onze specialisaties

+

Gratis advies aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!