Buitengewoon

Oprit asfalteren

Wist u dat uw oprit asfalteren als particulier vaak goedkoper is dan bestrating? En daarnaast heeft u geen onkruidgroei meer en is asfalt ook in de winter eenvoudig sneeuw- en ijsvrij te houden. Bij Buitengewoon hebben wij alle asfaltmachines om zowel kleine als grote particulieren opritten vakkundig met een buitengewone kwaliteit te kunnen asfalteren! Gratis advies

Buitengewone asfalt oprit voorbeelden

Probleem: verzakte asfalt oprit.

Oplossing: Buitengewone oprit.

Een nieuwbouw woning...

..verdiepte garagebox...

..uw bruggetje aanhelen...

..of zelfs uw voortuin...

alles is mogelijk!.

Probleem: gescheurde betonvloer.

Oplossing: nieuwe asfaltdeklaag...

..afgestrooid met steenslag!.

Asfalteren van uw woning...

En uw hekwerk past weer precies!.

Asfalt oprit naar begraafplaats.

Asfalteren oprit particulier

Heeft u als particulier een asfalt oprit maar is deze verouderd, gescheurd of verzakt? Bent u het onkruid tussen de bestrating zat? Of het gehobbel in de auto als u over de stenen rijdt?  Het asfalteren van uw oprit hoeft helemaal niet duur te zijn! Al vanaf € 25,- per m² (ex. BTW) kan uw oprit geasfalteerd worden! Doordat wij ons asfalt materieel afstemmen op de grootte van uw oprit (of juist kleinte..) en het combineren van meerdere asfalt werkzaamheden kunnen wij zeer concurrerend uw particulieren oprit asfalteren! Ook kunnen wij uw asfalt oprit voorzien van een slijtlaag voor een meer natuurlijke uitstraling, kijk hier naar alle mogelijkheden!

De grootste voordelen van asfalt op uw oprit:

  • een sterke en duurzame verharding,
  • geen onkruidgroei,
  • minder kans op verzakkingen,
  • eenvoudig sneeuw- en ijsvrij te houden,
  • door het asfalt met steenslag af te strooien of te bedekken is ook een natuurlijke kleur mogelijk die bij uw woning past!

U ontvangt binnen 24 uur een gratis advies met offerte! Kijk hier wie wij zijn of neem direct contact met ons op voor een gratis advies en offerte!

 

Asfalt oprit prijs per m²

De prijs of kosten voor uw asfalt oprit aanleggen of herstellen hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij asfalteren voor zowel particulieren als bedrijven, van kleine opritten tot grote parkeerterreinen. De prijs voor asfalteren is afhankelijk van vele factoren zoals de locatie en bereikbaarheid, ondergrond, grootte en het verkeer over uw oprit. Uw oprit asfalteren kan al vanaf € 25,- per m² (ex. BTW). Een gemiddelde oprit kost vaak tussen de € 35,- en € 40,- per m².  Kijk op onze Slijtlagen pagina naar de mogelijkheden van een steenslag op uw oprit voor een natuurlijk karakter. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Door het treffen van de juiste voorbereidingen kunnen de kosten voor het asfalteren beperkt worden. Enkele zaken waar u aan moet denken zijn;

Onze vakmannen zijn dagelijks bezig met dit soort voorbereiden en ontzorgen u hier graag bij!

Kijk bij Asfalt repareren voor veel voorkomende problemen en hoe wij dit bij Buitengewoon oplossen. Afhankelijk van het schadebeeld en de oppervlakte kunt u direct richtprijzen vinden. Of kijk bij onze projecten om te zien hoe wij ook uw oprit Buitengewoon maken!

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis advies aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!