Buitengewoon

Oprit asfalteren

Wist u dat uw oprit asfalteren als particulier vaak goedkoper is dan bestrating? En daarnaast heeft u geen onkruidgroei meer en is asfalt ook in de winter eenvoudig sneeuw- en ijsvrij te houden. Bij Buitengewoon hebben wij alle asfaltmachines om zowel kleine als grote particulieren opritten vakkundig met een buitengewone kwaliteit te kunnen asfalteren! We kunnen het asfalt van uw oprit ook herstellen. Gratis advies

 

Wilt u uw oprit laten asfalteren? Vraag via onderstaande button advies aan of lees hier meer over asfalt van Buitengewoon BV!

 

Advies aanvragen

Asfalteren oprit particulier

Heeft u als particulier een asfalt oprit maar is deze verouderd, gescheurd of verzakt? Bent u het onkruid tussen de bestrating zat? Of het gehobbel in de auto als u over de stenen rijdt?  Het asfalteren van uw oprit hoeft helemaal niet duur te zijn! Al vanaf € 25,- per m² (ex. BTW) kan uw oprit geasfalteerd worden! Doordat wij ons asfalt materieel afstemmen op de grootte van uw oprit (of juist kleinte..) en het combineren van meerdere asfaltering werkzaamheden kunnen wij zeer concurrerend uw particulieren oprit asfalteren! Zelfs als u uw tuin wil asfalteren komen wij graag bij u langs. Naast asfalteren kunt u ook kiezen voor erfverharding door gebroken asfalt voor uw oprit. Ook kunnen wij uw asfalt oprit voorzien van een slijtlaag voor een meer natuurlijke uitstraling, kijk hier naar alle mogelijkheden!

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

De grootste voordelen van asfalt leggen op uw oprit:

  • een sterke en duurzame verharding,
  • geen onkruidgroei,
  • minder kans op verzakkingen,
  • eenvoudig sneeuw- en ijsvrij te houden,
  • door het asfalt met steenslag af te strooien of te bedekken is ook een natuurlijke kleur mogelijk die bij uw woning past!

Wilt u uw oprit laten asfalteren? U ontvangt binnen 24 uur een gratis advies met offerte! Kijk hier wie wij zijn of neem direct contact met ons op voor een gratis advies en offerte!

 

Wat kost asfalteren per m2

Uw oprit asfalteren kan al vanaf € 15,- per m² (ex. BTW). Een gemiddelde kostprijs voor de oprit ligt vaak tussen de € 35,- en € 45,- per m². De prijs of kosten voor uw asfalt oprit aanleggen, herstellen of vernieuwen hoeft helemaal niet hoog te zijn! Wij asfalteren voor zowel particulieren als bedrijven, van kleine opritten tot grote parkeerterreinen. De prijs voor asfalteren is afhankelijk van vele factoren zoals de locatie en bereikbaarheid, ondergrond, grootte en het verkeer over uw oprit. Kijk op onze Slijtlagen pagina naar de mogelijkheden van een steenslag op uw oprit voor een natuurlijk karakter. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Door het treffen van de juiste voorbereidingen kunnen de kosten voor het asfalteren beperkt worden. Enkele zaken waar u aan moet denken zijn;

  • Is er grondwerk benodigd voordat het asfalt aangebracht kan worden?
  • Waar loopt het regenwater heen van het asfalt?
  • Heeft u al asfalt liggen wat verwijderd moet worden of is er freeswerk nodig voor een goede aansluiting op bestaand asfalt?
  • Wilt u geen zwart asfalt gieten maar een natuurlijk uiterlijk? Kijk hier eens naar de mogelijkheden van een asfalt slijtlaag!

Onze vakmannen zijn dagelijks bezig met dit soort voorbereiden en ontzorgen u hier graag bij!

Kijk bij Asfalt repareren voor veel voorkomende problemen en hoe wij dit bij Buitengewoon oplossen. Afhankelijk van het schadebeeld en de oppervlakte kunt u direct richtprijzen vinden voor het herstellen van asfalt. Of kijk bij onze projecten om te zien hoe wij ook uw oprit Buitengewoon maken!

Buitengewone asfalt oprit voorbeelden

Probleem: verzakte asfalt oprit.

Oplossing: Buitengewone oprit.

Een nieuwbouw woning...

..verdiepte garagebox...

..uw bruggetje aanhelen...

..of zelfs uw voortuin...

alles is mogelijk!.

Probleem: gescheurde betonvloer.

Oplossing: nieuwe asfaltdeklaag...

..afgestrooid met steenslag!.

Asfalteren van uw woning...

En uw hekwerk past weer precies!.

Asfalt oprit naar begraafplaats.

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis advies aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!