Buitengewoon

Gladheidsbestrijding voor bedrijven

Het gladheidsbestrijding seizoen is van start gegaan en blijft zeker tot half april. Is uw oprit of parkeerterrein ondergesneeuwd en kunnen uw medewerkers niet meer veilig het parkeerterrein oprijden? Heeft u een distributiecentrum waar met regelmaat vrachtwagens een oprit moeten oprijden? Kies voor onze gladheidsbestrijding zodat uw bedrijfsterrein goed bereikbaar blijft voor uw klanten, bezoekers en leveranciers.Met onze buitengewone gladheidsbestrijding kunnen uw bedrijfsactiviteiten veilig doorgaan. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met dit probleem! Vraag vandaag nog vrijblijvend advies aan of neem contact met ons op.

 

Advies aanvragen
 

Het sneeuw- en gladvrij houden van opritten van distributiecentra 

Tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om uw bedrijfsterrein zo begaanbaar mogelijk te houden. Vrachtwagenchauffeurs die komen laden en lossen moeten dit zo veilig mogelijk kunnen doen. Met de gladheidsbestrijding van Buitengewoon kunt u de komende maanden met een gerust hart achterover leunen. Wij helpen graag met gladheidsbestrijding voor uw oprit, parkeerterrein of ander bedrijfsterrein die begaanbaar moet blijven. Buitengewoon levert een buitengewone kwaliteit af. Wij hebben het juiste materieel en voertuigen zoals sneeuwschuivers.

Kantoorpanden met parkeerterreinen sneeuw- en gladvrij houden

Medewerkers veilig laten parkeren op uw parkeerterrein tijdens de koude en gladde wintermaanden? Met onze buitengewone service hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het feit dat uw parkeervakken glad zijn. Neem contact met ons op via Whatsapp en wij nemen dit probleem voor u compleet uit handen. Zo heeft u meer tijd over voor wat echt belangrijk is voor uw bedrijf. 

Gladheidsbestrijding Rotterdam

Hoewel wij terreinen in heel Nederland sneeuw- en gladvrij maken, zijn wij met name actief met gladheidsbestrijding in en rond Rotterdam. Onze gladheidsbestrijding nodig? We bespreken graag vooraf de mogelijkheden. Dan kunnen we tijdig beoordelen of en hoe wij de gladheid op uw locatie komen bestrijden tijdens de winterperiode.

 

3 redenen om te kiezen voor een gladheidsbestrijdingsplan van Buitengewoon

Sneeuwruimen op bedrijfsterreinen is een bijzondere en tijdrovende klus. Helaas is het een noodzaak om te doen om te voorkomen dat bepaalde bedrijfsactiviteiten niet door kunnen gaan. Dit brengt onnodige kosten met zich mee. Zo kunt u bijvoorbeeld afvragen welke invloed dit heeft op uw organisatie als parkeerborden ondergesneeuwd zijn, terreinverlichting niet meer goed zichtbaar is omdat er een pak sneeuw op ligt of misschien wel een complete toegangsweg niet begaanbaar is vanwege de enorme gladheid. Dit brengt natuurlijk logistieke consequenties met zich mee. Waarom kiezen voor gladheidsbestrijding van Buitengewoon B.V.? 

Reden 1: Minder ongevallen

Op een glad terrein kunnen mensen sneller onderuit gaan. Veiligheid, verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid zijn hierin nauw met elkaar verbonden. Voor de terreineigenaar is het de wettelijke zorgplicht om een veilige doorgang te creëren voor bezoekers, personeel en leveranciers. Dit betekent dus ook het bestrijden van gladheid. Minder ongevallen betekent dan ook minder aansprakelijkheidskwesties. Met onze gladheidsbestrijding zorgen wij voor een schoon, gladvrij terrein en waarborgen wij de veiligheid van uw medewerkers, klanten en/of leveranciers. 

Reden 2: Een goede verkeersdoorstroming 

Iedere autobestuurder heeft er weleens last van; file. Een goede doorstroming van het verkeer is daarom van essentieel belang, zeker bij grote logistieke bedrijven is een goede en veilige verkeersdoorstroming erg belangrijk. Waar moeten medewerkers of klanten immers parkeren als alle parkeervakken bevroren zijn en niet toegankelijk? Precies! Kies daarom voor onze buitengewone service en samen kunnen wij een gladheidsbestrijdingsplan opstellen om een goede verkeersdoorstroming te realiseren. 

Reden 3: WorkfLow

Elke organisatie heeft een unieke workflow. Om te voorkomen dat deze bedrijfsprocessen niet door kunnen gaan of vertraagd worden vanwege de weersomstandigheden, is het belangrijk om van tevoren al een plan te maken voor gladheidsbestrijding. Wanneer bedrijfsprocessen niet door kunnen gaan kost dat natuurlijk onnodig geld. Dit kunt u voorkomen om te kiezen voor gladheidsbestrijding van Buitengewoon B.V. 

Meer weten over Buitengewoon gladheidsbestrijding?

Whatsapp of vraag advies aan

Gladheidsbestrijding door Buitengewoon, hoe doen wij dat en wat kunt u verwachten?

We weten allemaal dat sneeuw en ijzel op de loer liggen in het aankomende winterseizoen. Gelukkig is tegenwoordig het weerbericht vrij accuraat waardoor we op tijd ons materieel en onze gladheidsbestrijders kunnen inplannen. Zo zorgen wij ervoor dat wanneer het daadwerkelijk begint te sneeuwen of te ijzelen, dat uw terrein sneeuw- en gladvrij wordt gemaakt. Hoe doet Buitengewoon BV dit? Lees hieronder hoe wij uw terreinen sneeuw- en gladvrij houden.

Hoe bestrijden wij gladheid?

Gladheid bestrijden wij onder meer met strooizout. Al is vaak is de eerste stap sneeuwschuiven. Dit doen wij met ons materieel en voertuigen die daar speciaal geschikt voor zijn.

Welke strooimethodes gebruiken wij?

Er zijn verschillende strooimethodes, waarvan het strooien van nat strooizout er één is. Deze strooimethode heeft meerdere voordelen, want het werkt langer en er is minder van nodig per vierkante meter. Meer over deze strooimethode en of deze methode het meest effectief is bij u bespreken we graag aan de hand van uw wensen, de locatie en de weersomstandigheden van dat moment.

Wat gebeurt er met mijn melding?

Wanneer sneeuw en ijs wordt voorspeld gaan wij warm lopen en voorbereidingen treffen. Hebben wij een overeenkomst om de gladheidbestrijding op uw terrein te doen en het terrein sneeuwvrij te maken? Dan houden wij nauwlettend de lokale weersvoorspellingen in de gaten, zodat wij tijdig in actie kunnen komen. U doet uw melding telefonisch bij ons en deze wordt doorgezet naar de betreffende collega’s. Maar vaak is het zo dat wij al ter plaatse of onderweg zijn, omdat wij anticiperen op de weersvoorspellingen. Door de overeenkomsten die wij hebben is het vaak niet mogelijk om ad hoc op een melding voor gladheidsbestrijding af te gaan, maar bel ons en we zullen aangeven of wij snel bij u langs kunnen komen.

Wat kunt u zelf doen?

Om uw hoofdentree, ingang parkeerterrein en andere veel gebruikte routes kunt u zelf ook goed sneeuwvrij en ijsvrij houden om ongelukken en ongemak te voorkomen. Wij kunnen u van emmers strooizout voorzien, waardoor u bij de eerste sneeuwval en ijsverschijnselen al kunt strooien en de gladheid kunt bestrijden. Voor het grote werk helpen wij u graag.

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis advies aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!