Buitengewoon

Asfaltreparatie

Buitengewoon B.V. is gespecialiseerd in alles omtrent asfalt, hierbij kunt u denken aan o.a. asfalteren, asfaltreparaties, asfaltonderhoud, grondwerkzaamheden, bestrating en belijnen. Wij repareren beschadigingen, groeven, gaten en overige schrale plekken in uw asfalt. Ook in het uitvullen van asfaltverzakkingen of -spoorvorming zijn wij gespecialiseerd. Asfaltreparatie en asfalt onderhoud is erg belangrijk. Wij adviseren u daarom om oppervlakteschade al in een vroeg stadium te repareren. Hierdoor kan verdere achteruitgang worden voorkomen. Doormiddel van duurzame reparaties (periodiek) aan uw asfalt verlengt u de levensduur van het asfalt en blijft uw terrein veilig bereikbaar. Doordat wij kunnen werken met compacte materialen en kleine machines blijven kosten en eventuele verkeersoverlast beperkt tot een minimum.

 

Positieve eigenschappen asfalt

 

Asfaltreparatie | Asfalt is een mengsel van zand, steenslag en vulstof dat aan elkaar wordt gekleefd. De samenstelling van asfalt is volledig inert. Dit houdt in dat deze niet reageert met andere stoffen en daarom ook zonder problemen voor het milieu hygiënische kwaliteit van de bodem, het oppervlakte water (rivieren, sloten) of het grondwater kan worden toegepast. Ondanks dat asfalt gemakkelijk te onderhouden en duurzaam is, kan het door verschillende redenen beschadigen. Weersinvloeden, krassen in de deklaag door bijvoorbeeld een ongeluk, brand of weinig onderhoud hebben alle invloed op de kwaliteit en levensduur van het asfalt. In alle gevallen is het belangrijk om asfaltreparatie uit te voeren. Dit omdat beschadigd asfalt snel afbrokkelt en hierdoor de kwaliteit snel achteruit gaat. Wij verzorgen als team onderhoud aan o.a. fietspaden, autowegen en bedrijfs- en parkeerterreinen.

 

Asfalt heeft veel positieve eigenschappen. Het is milieuvriendelijk, vrijwel direct gebruiksklaar en naadloos aan te brengen. Daarnaast is het ten opzichte van bijvoorbeeld steen en grind geluiddempend en indien gewenst vloeistofdicht. Ook is asfalt recyclebaar, gemakkelijk in onderhoud en repressief.

 

Wij asfalteren landelijk bij particulieren, bedrijven en aannemers. Meer weten over de kosten voor asfalt per m2? Kijk hier bij Asfalt reparaties naar de kosten per maatregel.

 

Meer weten over asfalteren samen met Buitengewoon? Download dan hier onze whitepaper!

Asfalteren op een buitengewone manier

Onze Buitengewone diensten

Onze Buitengewoon werkwijze

Adviseren

1

Vrijblijvend advies!

Door onze kennis en ervaring te delen wordt samen met u het beste ontwerp bereikt voor uw asfalt verharding.

Controleren

2

Gratis kwaliteitscontrole voordat wij komen asfalteren.

Zo is iedereen verzekerd van de beste kwaliteit en worden er geen concessies gedaan.

Standaard inspectie van verdichting ondergrond, afwatering en afwerking.

Realiseren

3

Asfalteren in eigen beheer met onze buitengewoon asfaltset!

Moderne apparatuur met een buitengewoon resultaat.

Naast het asfalteren kunnen wij alle omliggende werkzaamheden voor u verzorgen.

Garanderen

4

Standaard 5 jaar garantie op asfaltwerk!

Kwaliteitsrapportage inclusief boorkernonderzoek en verdichting.

Gratis onderhoudsadvies voor een veilige en lange levensduur van uw asfalt verharding.

Offerte aanvragen voor uw asfaltreparatie

Tijdens het productieproces van asfaltreparatie wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor is een reparatie een relatief duurzaam en simpel proces waarbij geen “littekens” achterblijven. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij werken milieubewust, bieden betaalbare oplossingen en spreken heldere taal. Buitengewoon B.V. beschikt over divers materiaal om direct schade te kunnen herstellen. Voor zowel klein als groot asfaltwerk kunt u bij ons terecht. Speciaal voor kleine reparaties beschikken wij over een mini asfaltset. Hiermee kunnen wij efficiënt te werk gaan. U krijgt bij ons standaard 5 jaar garantie op asfaltwerk en asfaltreparatie. Ook geven onze specialisten onderhoudsadvies voor een veilige en lange levensduur.

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis advies aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!