Buitengewoon

Oprit asfalteren

Wist u dat het asfalteren van uw oprit als particulier vaak goedkoper is dan bestrating? En daarnaast heeft u geen onkruidgroei meer en is asfalt ook in de winter eenvoudig sneeuw- en ijsvrij te houden. Bij Buitengewoon hebben wij alle asfaltmachines om zowel kleine als grote particulieren opritten vakkundig met een buitengewone kwaliteit te kunnen asfalteren!

Heeft u als particulier een asfalt oprit maar is deze verouderd, gescheurd of verzakt? Bent u het onkruid tussen de bestrating zat? Of het gehobbel in de auto als u over de stenen rijdt? Het bestraten van uw oprit kan een goede oplossing zijn. Het asfalteren van uw oprit hoeft helemaal niet duur te zijn! Doordat wij ons asfalt materieel afstemmen op de grootte van uw oprit (of juist kleinte..) en het combineren van meerdere asfalt werkzaamheden kunnen wij zeer concurrerend uw particulieren oprit asfalteren!

U ontvangt binnen 24 uur een gratis advies met offerte!  Kijk hier wie wij zijn of neem direct contact met ons op voor een gratis advies en offerte,

Asfalt oprit prijs per m2

De prijs of kosten voor uw asfalt oprit aanleggen of herstellen hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij asfalteren voor zowel particulieren als bedrijven.  

Kijk bij Asfalt repareren voor veel voorkomende problemen en hoe wij dit bij Buitengewoon oplossen. Afhankelijk van het schadebeeld en de oppervlakte kunt u direct richtprijzen vinden.

Bent u benieuwd wat anderen over ons zeggen? Klik hier om dit te ontdekken! Of kijk bij onze projecten om te zien hoe wij ook uw oprit Buitengewoon maken!

Wij leveren buitengewoon werk

Probleem: verzakte asfalt oprit .

Oplossing: Buitengewone oprit .

Probleem: gescheurde verharding .

Oplossing: nieuwe asfaltlaag.. .

..afgestrooid met steenslag .

Onze Buitengewone diensten

GRATIS ADVIES VOOR UW TERREIN

Wij geven u kosteloos advies om uw terrein optimaal te onderhouden

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!

+

Gratis advies aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

Meer informatie opgeven (optioneel)

Soort werkzaamheden

Toekomstig gebruik

+

Gratis Demo aanvragen

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

+

Wij nemen binnen 24uur contact met u op.

085 – 301 23 23

- bel ons voor een BuitenGewoon buitenterrein!